Wij leveren Nederland door PostNL

Items komen rechtstreeks van onze handen, zodat u de beste prijs kunt krijgen. Daarom zijn de langere verzendtijden dan standaard. We doen altijd ons best om uw bestelling zo snel mogelijk voor uw deur af te leveren.

Verzend Proces

Wanneer het pakket wordt afgeleverd, is een handtekening vereist bij ontvangst van de goederen.
Als de levering niet mogelijk is (klant neemt niet op, niet beschikbaar, enz.), Zal de koerier de volgende dagen twee keer proberen voordat hij de goederen terugstuurt naar het Dames Maken team.
Als uw artikel niet binnen 5 werkdagen is ontvangen, komt u in aanmerking voor een terugbetaling.

Gemiddelde levertijden: Nederland: 1-2 dagen

Houd er rekening mee dat verzendtijden mogelijk minder zijn dan verwacht omdat we verschillende koeriers gebruiken. Dit zijn de geschatte verzendtijden op basis van onze nieuwste bestellingen. Er is ook een procedure van 1-5 dagen voor het verzenden van uw bestelling, die is uitgesloten van deze verzendtijden.

Internationale invoerrechten en belastingen (betaald)

Bestellingen zijn exclusief invoerrechten en douanekosten. Afhankelijk van de douaneregels kunnen invoerrechten worden geheven of niet.
Als ontvanger bent u aansprakelijk voor alle invoerrechten, douane- en lokale verkoopbelastingen die worden geheven door het land waarnaar u verzendt; betaling hiervan is nodig om uw bestelling bij aankomst bij de douane vrij te geven. Wij proberen altijd te vertellen als u wel of niet onverwachtse kosten kunt krijgen voor u besteld. 

Verzending binnen NL

Bestellingen worden verzonden met PostNL, dit geldt zowel voor brievenbuspost als voor pakketpost.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van de artikelen en of het brievenbuspost of een pakket wordt. De tarieven zijn op basis van PostNL. De verzendkosten worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd.

Verzendkosten binnen Nederland (met track & trace)

Verzend mogelijkheden:

  • Verzendkosten € 3.80 (Brievenbuspost)
  • Verzendkosten € 7.50 (tot 2 kg)(Brievenbuspost)
  • Verzenden naar België € 4,95
  • Geen verzendkosten vanaf €100,00
  • Afhalen in Roden
  • Afhalen op dichtstbijzijnde postkantoor

Ter indicatie hieronder de verzendkosten internationaal (binnen de EU)

  Tarief
Brievenbuspost €7,- (tot 250 gr - zonder track & trace)
Brievenbuspost €9,75  (250 gr tot 2 kg - zonder track & trace) 
Pakketpost Post NL €13,50 (tot 2 kg - met track & trace)

Uw bestelling wordt (na ontvangst van betaling) op dinsdag, donderdag en vrijdag verzonden. Naar verwachting is de verzendtermijn 1 tot 2 werkdagen. Er kunnen echter geen rechten worden ontleent aan de geschatte verzendtermijn.

Betaalwijzen binnen NL

U kunt gebruik maken van PayPal om uw bestelling te betalen. Dit is veilig en makkelijk. Uw betaling zal eerder zijn voldaan waardoor uw bestelling eerder verzonden zal worden dan bij vooruit overmaken.

Als u gebruik maakt van 'vooruit overmaken' ontvangt u een factuur met daarop het factuurbedrag met het verzoek dit over te maken op NL##XX000000000. Mocht u een bestelling vanuit Belgie willen plaatsen is dat mogelijk indien u het factuurbedrag vooraf betaald. U ontvangt dan een factuur met daarop met daarop het factuurbedrag met het verzoek dit over te maken op NL##XX000000000 ten name van 'Winanda Heeres' te Roden. Voor deze betaling moet u ook het BIC nummer vermelden, spoedig mogelijk naar u verzenden. Op het moment van verzending wordt u hierover bericht via e-mail. Vermeld bij overschrijving s.v.p. het factuurnummer dat u per mail hebt ontvangen. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling worden verzonden.

Betaal mogelijkheden:

  • Vooraf overmaken
  • PayPal
  • Contant bij afhalen in Roden
  • Op rekening (vaste klanten) 

If you want to place an order from outside the Netherlands and Belgium, please send a mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  An indication of the costs of delivery are given above.

Voor overige bepalingen betreffende verzending en betaling verwijzen wij u door naar onze  Algemene Voorwaarden.

Workshops.

Workshop haken
Wil je je aanmelden of heb je vragen; laat het ons weten via het contactformulier

Contact.

+31 (0) 6 8353 7449
Contactformulier

Log in or Sign up